Sezonski tretmani caprice
Sharing is Caring

Sezonski tretmani lica

NOVOST U PONUDI KOZMETIČKIH TRETMANA

Koža kao najveći organ ljudskog organizma ima različite potrebe u različita godišnja doba te su potrebe prepoznali i nutricionisti i kozmetolozi pa su zato osmislili novi pristup i koncept u njezi koze koji ovise o godišnjem dobu. Tako se na tržištu pojavljuju tretmani pod nazivom “sezonski“. To su najčešće 2 različita tretmana u godini i to jedan za sezonu jesen-zima, a drugi za proljeće-ljeto.

Najčešće je to limited edition odnosno tretman izlazi kao takav jednom i nikad više. Također je tretman koncipiran da se odradi u kuri 4-6 tretmana 1 puta tjedno kako bi se postigli maximalni učinci. Tako je npr. tretman jesen –zima najčešće hranjiv i snažan baziran na sezonskom voću ili povrću kao što su kesten, grožđe, agrumi, med…i priprema kozu za zimu, niske temperature ,hladnoću i promjene koje koža doživljava pri ulasku u hladan period godine. Sezonski tretman jesen zima radi se u periodu pred božićne i novogodišnje blagdane pa su nerijetko vezani uz nazive: diamond, gold, saphir itd i smatraju se blitz ili flesh tretmanima kojima svi težimo u tom razdoblju godine.

Sezonski tretmani proljeće ljeto kožu pripremaju za sunčanje, hidratiziraju je, osvježavaju, a nerijetko i pročišćavaju pa ih možemo smatrati popularnim detox tretmanima. Bazirani su također na sezonskom voću i povrću npr. jagoda, malina, dinja, lubenica.

Za nas kozmetičarke sezonski tretmani su jako zanimljivi jer imamo stalni izazov i neki novi tretman za ponuditi u našem salonu. Ujedno sezonski tretmani daju odgovor na vječito pitanje “što imate novo?“, bez velikog ulaganja u kupnju novih aparata primjenom sezonskih tretmana dajemo na znanje našim klijenticama da smo u toku i da imamo stalno nešto novo za ponuditi. To je najvažnije kako bi izbjegli monotonost, zadržali postojeće i privukli nove klijente.

Komenatri objave
Sezonski tretmani lica

Odgovori