Edukacije

Znanje je moć.

Francis Bacon
beauty centar caprice

U ponudi našeg centra imamo i sljedeće edukacije:

Trajanje: 2 dana

Tehnika masaže kojom djelujemo na refleksne zone, tretiramo vezivno tkivo točno određenim pokretima u protokolu i brojem ponavljanja sa ciljem oslobađanja napetosti, opuštanja, modifikacije elasticiteta tkiva te poboljšanje posture.

Trajanje: 2 dana

Tehnika koju još nazivamo ležeća joga gdje terapeut izvodi manipulacije određenih dijelova tijela koristeći razne zahvate u cilju istezanja i opuštanja.(odlična kod sportaša).

Trajanje: 2 dana

Neuro muskularna tehnika kojom poboljšavamo sve mišićne, mentalne i emotivne disfunkcije te povećavamo mišićni tonus i cirkulatorni optok te dreniramo zone gdje je nastao zastoj.

Trajanje: 1 dan

Tehnika masaže silikonskim kapicama (5 različitih veličina);
Posebnom neinvazivnom tehnikom vakuma gdje najčešće tretiramo zonu trbuha, bedara, nadlaktica u cilju smanjenja celulita i masnog tkiva.
Kapice su u cijeni edukacije

Trajanje: 1 dan

Posebnom tehnikom masaže ali i postavljanjem i ostavljanjem silikonskih kapica na određenim dijelovima tijela tretiramo i smanjujemo bolna stanja utječemo na bolju prokrvljenost tkiva.
Kapice u cijeni edukacije.

Trajanje: 1-2 dana

Masoterapijska tehnika koja uključuje masažu lica, vrata, dekoltea i nadlaktica koristeći pokrete modelage, patrisage i euflerage kojima se masiraju mišići jedan po jedinu cilju boljeg tonusa i podizanja kože lica.

Trajanje: 2 dana

Učenje tradicionalne originalne tehnike na “suho”, na podu, koja uključuje pritiske na energetske linije kojima smanjujemo bolove, oslobađamo energiju i ublažavano stres.

Trajanje: 2 dana

Naziva se još duboka mišićna dekontrakcija. Tehnika se sastoji od pokreta kojima odvajamo, opuštamo i izvlačimo mišiće i fascije koristeći laktove, podlaktice i dlanove.

Ako želite naučiti sve o standardima u wellnessu i beauty salonu, kako biti profesionalni, poboljšati svoje poslovanje, naučiti prodati uslugu ili proizvod, ovo je idealna edukacija za vas.

Vinka Prekupec
Certificirani
Maria Galland
edukator
beauty centar caprice