Edukacije

Znanje je moć.

Francis Bacon

U ponudi našeg centra imamo i sljedeće edukacije:

Trajanje: 2 dana

Tehnika masaže kojom djelujemo na refleksne zone, tretiramo vezivno tkivo točno određenim pokretima u protokolu i brojem ponavljanja sa ciljem oslobađanja napetosti, opuštanja, modifikacije elasticiteta tkiva te poboljšanje posture.

Trajanje: 2 dana

Tehnika koju još nazivamo ležeća joga gdje terapeut izvodi manipulacije određenih dijelova tijela koristeći razne zahvate u cilju istezanja i opuštanja.(odlična kod sportaša).

Trajanje: 2 dana

Neuro muskularna tehnika kojom poboljšavamo sve mišićne, mentalne i emotivne disfunkcije te povećavamo mišićni tonus i cirkulatorni optok te dreniramo zone gdje je nastao zastoj.

Trajanje: 1 dan

Tehnika masaže silikonskim kapicama (5 različitih veličina);
Posebnom neinvazivnom tehnikom vakuma gdje najčešće tretiramo zonu trbuha, bedara, nadlaktica u cilju smanjenja celulita i masnog tkiva.
Kapice su u cijeni edukacije

Trajanje: 1 dan

Posebnom tehnikom masaže ali i postavljanjem i ostavljanjem silikonskih kapica na određenim dijelovima tijela tretiramo i smanjujemo bolna stanja utječemo na bolju prokrvljenost tkiva.
Kapice u cijeni edukacije.

Trajanje: 1-2 dana

Masoterapijska tehnika koja uključuje masažu lica, vrata, dekoltea i nadlaktica koristeći pokrete modelage, patrisage i euflerage kojima se masiraju mišići jedan po jedinu cilju boljeg tonusa i podizanja kože lica.

Trajanje: 2 dana

Učenje tradicionalne originalne tehnike na “suho”, na podu, koja uključuje pritiske na energetske linije kojima smanjujemo bolove, oslobađamo energiju i ublažavano stres.

Trajanje: 2 dana

Naziva se još duboka mišićna dekontrakcija. Tehnika se sastoji od pokreta kojima odvajamo, opuštamo i izvlačimo mišiće i fascije koristeći laktove, podlaktice i dlanove.

Ako želite naučiti sve o standardima u wellnessu i beauty salonu, kako biti profesionalni, poboljšati svoje poslovanje, naučiti prodati uslugu ili proizvod, ovo je idealna edukacija za vas.

Vinka Prekupec
Certificirani
Maria Galland
edukator
beauty centar caprice
beauty centar caprice